Hvorfor brug for fingersætning før analsex?

Fristet til at prøve analsex med en partner? Vent et øjeblik. Analsex bør ikke udføres tilfældigt. Så det er lækkert og sikkert, fri for risiko, gå ikke glip af det fingersætning alias indføring af en finger i anus (anus) som opvarmning før påbegyndelse af analsex. Hvorfor? Er der en risiko, hvis du ikke gør dette?

Betydning fingersætning (indsæt finger i anus) før analsex

Fingersætning er at stikke en finger ind i en partners intime organhul, det være sig i skeden eller endetarmen (anus). Målet er ikke kun at stimulere, men også at øge fornøjelsen under sex.

Du kan se, anus har to ringe af muskler (sfinkter) på ydersiden og indersiden for at kontrollere åbningen og lukningen af ​​åbningen. Det viser sig, at når disse to ringe stimuleres, kan det også øge arousal og sensation, før man starter analsex.

Men bortset fra nydelse, fingersætning under analsex også på samme tid for at sikre, at I begge kører problemfrit uden risiko for problemer. Hvorfor?

Mange mennesker indsætter penis direkte i deres partners anus uden tøven. Faktisk har sphincter muskelringen et stærkt greb. Anus er faktisk også kun designet til udsende noget, ikke til inklusion noget.

Når hullet senere er "tvunget" til at gå ind i penis uden først at blive løsnet og glattet igennem fingersætning, vil dette risikere at beskadige eller irritere den meget tynde slimhinde i anus.

Hvis slimhinden i anus er beskadiget, kan såret blive et indgangspunkt for bakterier, der får infektion til at angribe kroppen. Herunder bakterier og vira, der forårsager seksuelt overførte sygdomme.

Hvordan man gør fingersætning?

Inden start fingersætning for analsex, sørg for, at den part, der vil føre fingeren ind i anus (enten dig eller din partner) har vasket deres hænder med sæbe, indtil de er rene. Dette inkluderer at sikre, at fingernegle er korte og rene. Ellers kan indføring af langtåede fingre i anus rive den tynde slimhinde i anus.

Så er det godt at have afføring 45 minutter før du har sex. Dette gøres, så analkanalen er ren og fri for snavs, der måtte blive opbevaret.

Som et første skridt skal du først smøre området omkring anus og finger med lidt smøremiddel, så indføringsprocessen er glat. Massér derefter området uden for anus i en cirkulær bevægelse fra små cirkler til store cirkler med pegefingre eller andre fingre. Når det berøres, og dette område hærder, betyder det, at lukkemusklen trækker sig sammen som reaktion.

Stimuler derefter de eksterne analmuskler ved at trykke på dem i et par sekunder. Skub derefter fingeren lidt op, indtil den går ind. Det er vigtigt at huske ikke at bevæge fingeren for hurtigt. Gør det langsomt og forsigtigt, mens du fører fingeren ind i endetarmen.

Når du og din partner har det godt og ikke længere har smerter, er det tid til at indsætte din penis og have rigtig analsex. Glem ikke at tilføje noget smøremiddel i ny og næ, når det ser tørt ud.

Er der risiko for at stikke en finger ind i anus før analsex?

Rapporteret fra siden Planned Parenthood, At stikke en finger ind i endetarmen er relativt sikkert, så længe det gøres korrekt.

Alligevel vil risikoen for irritation og infektion fra analsex altid eksistere. Så skal du bruge fingerkondom eller handsker, hvis du vil fingersætning under analsex. Brug latex- eller nitrilhandsker. Sørg dog for, at du og din partner begge ikke har allergi over for latex, ja!

Fingerkondomer eller handsker hjælper med at beskytte dig og din partner mod risikoen for skader. Handsker hjælper også med at forhindre bakterier, der er under neglene, i at komme ind i endetarmen.

Efter endt analsex, glem ikke at vaske dine hænder og dine intime organer!